Digitaal verbinden & versterken

Digitale inclusie in Beringen

Tijdens de zomervakantie zullen de digipunten op afspraak werken

=> bel even naar onze digicoach Derya op 0456 36 07 37

SAMEN DIGITALE THEMA'S ONTDEKKEN & OEFENEN

Spring in komende maanden eens binnen in een digipunt voor het thema van de week: we bereiden een fiche voor met info over een actuele app, website of thema. Heb je vragen, dan zijn er onze digihelpers die je graag wat meer info geven! 

DIGISESSIES

Tijdens een digisessie gaan we dieper in op een bepaald thema, zoals digitale overheidsdiensten, foto's opslaan of wachtwoordbeheer. Gedurende een uur geven we uitleg in een kleine groep, waarbij er voldoende ruimte voor vragen is. Digisessies zijn gratis.

 JUNI- thema Plan je reis & vrije tijd online 

DIGITAAL AANBOD

Onze digihelpers maken je ook graag wegwijs in het aanbod van opleidingen of digisessies in Beringen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief (vul je e-mail adres in op de eerste pagina - helemaal onderaan) en volg onze FB pagina BuurtBar & digipunten en blijf zo op de hoogte van nieuwe sessies of opleidingen. Of spring gewoon binnen in een digipunt voor meer informatie: 

Kom kennismaken met onze digicoach!

Derya Tasdemir

Benieuwd naar de ervaringen van enkele van de bezoekers van onze digipunten? 

Bekijk hier het filmpje:

"Maar liefst 46% van de Belgen loopt het risico op digitale uitsluiting. 

Hoe lager de inkomens en het opleidingsniveau, hoe minder de digitale vaardigheden. Deze vorm van kwetsbaarheid treft vooral ouderen, vrouwen, laaggeschoolden en werkzoekenden, gezinnen met lage inkomens. " 

(Barometer digitale inclusie 2022)VERBINDEN EN ONTMOETEN - ook digitaal!

Oasis vzw zet zich in om inwoners die digitaal uitgesloten zijn of dreigen te geraken, te ondersteunen om veilig gebruik te kunnen maken van digitale media indien ze dit wensen


DIGIHELPERS GEZOCHT! KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? 

Wil jij graag Beringenaren verder helpen met hun digitale vragen en zelf ook nog bijleren? Opleiding en ondersteuning worden voorzien. Meer info vind je hier.